Nemokamas pristatymas nuo 30 €

close
Ieškoti pagal:
Gyvenimui su cinkeliu 8-as epizodas
2024-08-30 Youtube
Gyvenimui su cinkeliu 8-as epizodas

Tinklalaidėje „Gyvenimui su cinkeliu“ bėgikas Aleksandras Sorokinas su Timūru Augucevičiumi papasakojo, ką reiškia ilgų distancijų bėgimas. Kas slypi po pergale ir ką asmeniškai sportininkui duoda toks bėgimas? Jis sako, kad savo gyvenimo be sporto neįsivaizduoja, todėl tiek jis pats, tiek šeima bei draugai yra pripratę prie Aleksandro bėgimo. Taip pat išgirsite ir itin vertingus, profesionalius Aleksandro patarimus visiems, norintiems sportuoti.

Susiję straipsniai

Gyvenimui su cinkeliu 7-as epizodas

Gyvenimui su cinkeliu 7-as epizodas

Biomedicinos mokslų daktarė, mitybos specialistė ir konsultantė Sandrija Čapkauskienė tinklalaidėje „Gyvenimui su cinkeliu“ pasakoja, kiek pasaulyje yra dietų. Pasirodo, populiarioji keto dieta buvo sukurta su tikslu vaikams, sergantiems epilepsija, todėl dietistė įsitikinusi, kad šiukštu negalima savivaliauti renkantis dietas.

Gyvenimui su cinkeliu 6-as epizodas

Gyvenimui su cinkeliu 6-as epizodas

Tinklalaidės epizode – pokalbis su onkoginekologe Diana Žilovič, kuri atvirai papasakojo apie tai, kaip moteris turi prižiūrėti savo organizmą, kad išvengtų rimtų ligų ir net vėžio.

Gyvenimui su cinkeliu 5-as epizodas

Gyvenimui su cinkeliu 5-as epizodas

Mitybos terapeutė Sandra Jatulytė tinklalaidėje „Gyvenimui su cinkeliu“ papasakojo apie tai, ką iš tiesų reiškia užkoduotasis trumpinys PMS ir kaip moterys turėtų išgyventi šį periodą. Sakoma, kad priešmenstruacinis sindromas (PMS) moterims sukelia daug sunkumų, tomis dienomis nesinori dirbti, o geriausias pasirinkimas – išsigulėti ir pabūti atokiau nuo aplinkinių. Bet ar tikrai mes negalime nieko pakeisti? Kaip išgyventi tomis dienomis, kai su

Comments

Log in or register to post comments