Nemokamas pristatymas nuo 30 €

close
Ieškoti pagal:
Gyvenimui su cinkeliu 5-as epizodas
2024-08-02 Home , Youtube
Gyvenimui su cinkeliu 5-as epizodas

Mitybos terapeutė Sandra Jatulytė tinklalaidėje „Gyvenimui su cinkeliu“ papasakojo apie tai, ką iš tiesų reiškia užkoduotasis trumpinys PMS ir kaip moterys turėtų išgyventi šį periodą. Sakoma, kad priešmenstruacinis sindromas (PMS) moterims sukelia daug sunkumų, tomis dienomis nesinori dirbti, o geriausias pasirinkimas – išsigulėti ir pabūti atokiau nuo aplinkinių. Bet ar tikrai mes negalime nieko pakeisti? Kaip išgyventi tomis dienomis, kai sunku tiek fiziškai, tiek emociškai ir kaip iš tiesų tomis dienomis veikia mūsų hormoninė sistema? Mitybos terapeutė Sandra sako, kad mūsų savijauta, pagal tam tikras ciklo dienas, priklauso nuo mūsų mitybos, gyvenimo būdo ir fizinio aktyvumo. Ekspertė sako, kad kiekvieną dieną, nepriklausomai nuo ciklo, turime rūpintis savo kasdienybe, maisto pasirinkimu. Pokalbio metu ji įvardijo maisto produktus, kurie gali palengvinti kasdienybę bei pasidalijo patarimais, kokius maisto papildus moterys turėtų įtraukti į racioną. Taip pat itin moteriškame ir atvirame pokalbyje – viskas, ką turėtumėte žinoti apie policistinių kiaušidžių sindromą bei moters reprodukcinę sveikatą. Kokius papildus rinktis, kaip rasti geriausią Omega3 ir kada kreiptis į gydytojus? Apie tai ir dar daugiau – naujausiame tinklalaidės epizode.

Susiję straipsniai

Gyvenimui su cinkeliu 8-as epizodas

Gyvenimui su cinkeliu 8-as epizodas

Tinklalaidėje „Gyvenimui su cinkeliu“ bėgikas Aleksandras Sorokinas su Timūru Augucevičiumi papasakojo, ką reiškia ilgų distancijų bėgimas. Kas slypi po pergale ir ką asmeniškai sportininkui duoda toks bėgimas?

Gyvenimui su cinkeliu 7-as epizodas

Gyvenimui su cinkeliu 7-as epizodas

Biomedicinos mokslų daktarė, mitybos specialistė ir konsultantė Sandrija Čapkauskienė tinklalaidėje „Gyvenimui su cinkeliu“ pasakoja, kiek pasaulyje yra dietų. Pasirodo, populiarioji keto dieta buvo sukurta su tikslu vaikams, sergantiems epilepsija, todėl dietistė įsitikinusi, kad šiukštu negalima savivaliauti renkantis dietas.

Gyvenimui su cinkeliu 6-as epizodas

Gyvenimui su cinkeliu 6-as epizodas

Tinklalaidės epizode – pokalbis su onkoginekologe Diana Žilovič, kuri atvirai papasakojo apie tai, kaip moteris turi prižiūrėti savo organizmą, kad išvengtų rimtų ligų ir net vėžio.

Comments

Log in or register to post comments