Nemokamas pristatymas nuo 30 €

close
Ieškoti pagal:
Gyvenimui su cinkeliu: 1-as epizodas
2024-08-02 Home , Youtube
Gyvenimui su cinkeliu: 1-as epizodas

Kineziterapeutas, asmeninis treneris Mindaugas Žulpa – gerai žinomas savo srities ekspertas. Specialistas su pacientais sprendžia ne tik klausimus, susijusius su sporto šakos pasirinkimu, bet ir padeda atsistatyti po patirtų traumų.

Tinklalaidėje „Gyvenimui su cinkeliu“, kurią veda Timūras Augucevičius, Mindaugas Žulpa papasakojo, kokias didžiausias klaidas daro žmonės, atėję į sporto salę ir kodėl greitai praranda motyvaciją.

Dar daugiau – kineziterapeutas įsitikinęs, kad daugelis žmonių visiškai nesaugo savo fizinės sveikatos, nesirūpina ja ir nesistengia dėti pastangų, kad išsaugotų savo sveikatą: „Mes žinome, kad dantis valytis reikia du kartus per dieną, tačiau sportuoti neiname. Iš to ir kyla didžiausios bėdos – judėjimo skausmai, nugaros, stuburo problemos.“

Taip pat jis kirto ir visiems, kurie be trenerių priežiūros, vos atšilus orams, išskuba bėgioti. Jo teigimu, taip daryti negalima, nes kūnas nėra pasiruošęs be apšilimo didesniam fizinio krūviui, todėl tai dažnu atveju pakenkia labiau nei padeda.

Apie tai, kaip sportuoti teisingai ir salėje išvengti traumų, kviečiame žiūrėti jau dabar.

Susiję straipsniai

Gyvenimui su cinkeliu 8-as epizodas

Gyvenimui su cinkeliu 8-as epizodas

Tinklalaidėje „Gyvenimui su cinkeliu“ bėgikas Aleksandras Sorokinas su Timūru Augucevičiumi papasakojo, ką reiškia ilgų distancijų bėgimas. Kas slypi po pergale ir ką asmeniškai sportininkui duoda toks bėgimas?

Gyvenimui su cinkeliu 7-as epizodas

Gyvenimui su cinkeliu 7-as epizodas

Biomedicinos mokslų daktarė, mitybos specialistė ir konsultantė Sandrija Čapkauskienė tinklalaidėje „Gyvenimui su cinkeliu“ pasakoja, kiek pasaulyje yra dietų. Pasirodo, populiarioji keto dieta buvo sukurta su tikslu vaikams, sergantiems epilepsija, todėl dietistė įsitikinusi, kad šiukštu negalima savivaliauti renkantis dietas.

Gyvenimui su cinkeliu 6-as epizodas

Gyvenimui su cinkeliu 6-as epizodas

Tinklalaidės epizode – pokalbis su onkoginekologe Diana Žilovič, kuri atvirai papasakojo apie tai, kaip moteris turi prižiūrėti savo organizmą, kad išvengtų rimtų ligų ir net vėžio.

Comments

Log in or register to post comments