Nemokamas pristatymas nuo 30 €

close
Ieškoti pagal:
Gyvenimui su cinkeliu 4-as epizodas
2024-03-06 Home , Youtube
Gyvenimui su cinkeliu 4-as epizodas

Šeimos gydytoja Agnė Misiūtė tinklalaidėje „Gyvenimui su cinkeliu“ pasakoja apie „longevity“ arba, kitaip tariant, ilgaamžiškumą bei ilgesnį gyvenimą. Šis terminas atsiradęs seniai, tačiau kaip pasiekti to, kad kiekvieno iš mūsų gyvenimas būtų ne tik ilgas, bet ir kokybiškas? Kas prisideda prie ilgo gyvenimo ir ką daryti, kad kiekviena diena neštų džiaugsmą ir sėkmę? A.Misiūtė sako, kad kone kasdien susiduria su pacientais, kurie nori gyventi ilgai, pasiekti šimtą metų, tačiau nesiima jokių papildomų pokyčių. Vis tik, medikės teigimu, gyventi ilgai ir laimingai galima tik tada, kai laikaisi tam tikrų gyvenimo taisyklių – viskas prasideda nuo sveikos gyvensenos, sporto, judėjimo ir, kaip sako gydytoja, reikia nepamiršti dėkoti. „Ar mes dėkojame už šiltą maistą? Ar dėkojame, kad turime gėlo vandens?“ Dažnai tai pamirštame, tačiau gydytojos teigimu, turėtume tai daryti, kad mūsų gyvenimas ir kasdienybė būtų vertingesnė. Taip pat naujausiame pokalbyje – viskas, ką turėtumėte apie cukraus vartojimą, saldiklius, taršą, mikroplastiką bei uždegimus, kurie gali būti jūsų organizme. Apie tai ir dar daugiau – naujausiame tinklalaidės epizode.

Susiję produktai

Cinkas. Trijų jėga

Gražiai odai, kognityvinei funkcijai ir stipriai imuninei sistemai

19,90 €
365 tablečių 365 d.

Susiję straipsniai

Gyvenimui su cinkeliu 8-as epizodas

Gyvenimui su cinkeliu 8-as epizodas

Tinklalaidėje „Gyvenimui su cinkeliu“ bėgikas Aleksandras Sorokinas su Timūru Augucevičiumi papasakojo, ką reiškia ilgų distancijų bėgimas. Kas slypi po pergale ir ką asmeniškai sportininkui duoda toks bėgimas?

Gyvenimui su cinkeliu 7-as epizodas

Gyvenimui su cinkeliu 7-as epizodas

Biomedicinos mokslų daktarė, mitybos specialistė ir konsultantė Sandrija Čapkauskienė tinklalaidėje „Gyvenimui su cinkeliu“ pasakoja, kiek pasaulyje yra dietų. Pasirodo, populiarioji keto dieta buvo sukurta su tikslu vaikams, sergantiems epilepsija, todėl dietistė įsitikinusi, kad šiukštu negalima savivaliauti renkantis dietas.

Gyvenimui su cinkeliu 6-as epizodas

Gyvenimui su cinkeliu 6-as epizodas

Tinklalaidės epizode – pokalbis su onkoginekologe Diana Žilovič, kuri atvirai papasakojo apie tai, kaip moteris turi prižiūrėti savo organizmą, kad išvengtų rimtų ligų ir net vėžio.

Comments

Log in or register to post comments