Nemokamas pristatymas nuo 30 €

close
Ieškoti pagal:
Gyvenimui su cinkeliu 2-as epizodas
2024-03-06 Home , Youtube
Gyvenimui su cinkeliu 2-as epizodas

Profesionalus slidininkas Mantas Strolia sako, kad sportas – pats tiesiausias kelias į gerą fizinę sveikatą, nuotaiką ir emocinę gerovę. Vis tik, jo teigimu, neretai siekiant gerų rezultatų yra perlenkiama lazda. Tinklalaidėje „Gyvenimui su cinkeliu“, kurią veda Timūras Augucevičius, Mantas Strolia papasakojo, nuo ko prasidėjo jo paties slidininko karjera, kaip lietuviai atranda sportą bei atskleidė, kokį maistą renkasi dažniausiai pats, norėdamas išlikti fiziškai sveikas ir aktyvus. Pokalbio metu jis atvirai kritikuoja tuos, kurie atėję į salę net be apšilimo skuba kilnoti svorius ir sako, kad būti „kačioku“ toli gražu nereiškia būti fiziškai sveiku ir aktyviu. Taip pat jis pastebi tendenciją, kad daugelis ateina į sporto salę ir skuba sportuoti taip, kad žliaugtų prakaitas. Alinanti treniruotė, specialisto teigimu, toli gražu nėra tai, ko reikia sveikam kūnui.

Susiję straipsniai

Gyvenimui su cinkeliu 8-as epizodas

Gyvenimui su cinkeliu 8-as epizodas

Tinklalaidėje „Gyvenimui su cinkeliu“ bėgikas Aleksandras Sorokinas su Timūru Augucevičiumi papasakojo, ką reiškia ilgų distancijų bėgimas. Kas slypi po pergale ir ką asmeniškai sportininkui duoda toks bėgimas?

Gyvenimui su cinkeliu 7-as epizodas

Gyvenimui su cinkeliu 7-as epizodas

Biomedicinos mokslų daktarė, mitybos specialistė ir konsultantė Sandrija Čapkauskienė tinklalaidėje „Gyvenimui su cinkeliu“ pasakoja, kiek pasaulyje yra dietų. Pasirodo, populiarioji keto dieta buvo sukurta su tikslu vaikams, sergantiems epilepsija, todėl dietistė įsitikinusi, kad šiukštu negalima savivaliauti renkantis dietas.

Gyvenimui su cinkeliu 6-as epizodas

Gyvenimui su cinkeliu 6-as epizodas

Tinklalaidės epizode – pokalbis su onkoginekologe Diana Žilovič, kuri atvirai papasakojo apie tai, kaip moteris turi prižiūrėti savo organizmą, kad išvengtų rimtų ligų ir net vėžio.

Comments

Log in or register to post comments